Bostads Ab Grankulla Gresavägen 22

 

 

ETT LJUST & UNIKT HEM

I CENTRUM AV GRANKULLA

Veritas Pensionförsäkring
 
Gresantie 22 päätypiirros

ETT LJUST HEM

I CENTRUM AV GRANKULLA

Bostads Ab Grankulla Gräsavägen 22 erbjuder moderna och välutrustade hyreslägenheter. Lägenheterna är utrustade med bekvämligheter som luftventilation, inglasad balkong, laminatgolv, diskmaskin och keramisk spis. I badrummet finns utrymme för både tvättmaskin och torktumlare.


Gårdsområdet och de allmänna utrymmena är utrustade med kameraövervakning och belysning för att säkerställa boningstryggheten. I bottenvåningen finns åtta garageplatser för bilar, lagerutrymmen och bostadsbolagets egen bastu med utgång till en privat lounge. Huset stöder ekologiska energiformer, som jordvärme och solpaneler, även värmen från avfallsvattnet tas i förvar.
 

 

VID TÅGRUTTEN

Bostads Ab Grankulla Gräsavägen 22 finns precis i centrum av Grankulla. Huset är ändå beläget i en lugn omgivning skyddad från stadens rusningstrafik och buller. I centrum finns alla service som behövs samt shoppingcentret Grani.  Det omkring varande bostadsområdet består främst av småhus och är ideal för motion och friluftsaktiviteter, även Nuuksio nationalpark är inte längre än en halv timmes bilfärd.  


I ändan av Gräsavägenen ​finns Grankulla järnvägsstation, 200 meters gångavstånd från huset. Tågen trafikerar tätt och med jämna mellanrum till huvudstadsregionen och t.ex. Kyrkslätt. HRT trafikerar också på området.

  Karta  

 

UTHYRNING

Kontakt:

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande.

 

Pensionsförsäkringsaktiebolaget Veritas

PB 133, 20101 Åbo

010 55 010

www.veritas.fi